Truesec Tech Talk #1 - Remote Exposure

14:00 - Mar 27 - Mar 27 - Online

Säkerhetsriskerna med att Remote arbete - Vi delar med oss av våra erfarenheter, ger dig konkreta tips om hur du kan säkra upp din IT miljö!

IT-incident Truesec

Följ med oss på en resa 🚀 genom en rad olika ämnen inom datasäkerhet. Vi lyfter de utmaningar som vi kan se hos svenska företag just nu.

Vi vill stötta svenska verksamheter och därför delar vi med oss av våra erfarenheter och ger dig tips på hur du proaktivt kan säkra upp din miljö. Vi startar därför upp en webinarie-serie under namnet “Truesec Tech Talk”. Vi kommer bjuda på detta ett flertalet fredagar framöver, helt kostnadsfritt.

Truesec Tech Talk börjar nu på fredag med ett väldigt aktuellt ämne: “säkerhetsriskerna med att arbeta remote” och hur vi exponerar oss mot internet.

Lite mer om webinariet ”Säkerhetsriskerna med att arbeta Remote”:

I dessa kristider så vet vi att det är många svenska företag som kämpar. Att då även bli drabbad av en cyber-attack kan bli sista spiken i kistan.

Vi vet att angriparna utnyttjar detta tillfälle av nationell kris, tyvärr kan vi vänta oss nya utökade attackförsök mot svenska företag.

Därför vill stötta svenska verksamheter och därför delar vi med oss av våra erfarenheter och ger dig tips på hur du proaktivt kan säkra upp din miljö.

Låt oss dela med oss av våra erfarenheter och ge dig konkreta tips om hur du kan säkra upp din IT miljö!

Målgrupp:

Säkerhetschefer, IT chefer, , IT tekniker, IT proffs och för dig som jobbar på en IT-avdelning och som intresserar dig för säkerhetsfrågor.

Webinarie värdar:

Hasain Alhakarti, MVP Security Expert

Markus Lassfolk, VD Truesec AB

Frågor?

Vi kommer att diskutera dessa frågor med dig och öppna upp för dialog i slutet av webinariet. Det finns även möjlighet för dig att ställa dina frågor redan innan.

Mejla oss på t3@truesec.com.

Registrera dig till vårt event här >>

 

Haven't found what you are looking for?

Our team of experts loves questions.

Contact us

[mc4wp_form id="2129"]

[mc4wp_form id="2129"]